dijous, 15 de desembre del 2011

 UNA SETMANA MÉS SENSE AINHOA, ENRIC I ROSELLA



Un dijous més, una trentena de persones, ens hem reunit, a la plaça de l'ajuntament de Gandia per tal d'expressar la nostra solidaritat amb els cooperants Ainhoa, Enric i Rosella, segrestats al nord-oest africà.

En la concentració que pretén expressar la solidaritat envers els familiars i amics dels segrestats s'ha comentat la novetat que hem sabut en aquests darrers dies: ja hi ha un grup que ha reivindicat el segrest.
Però, les formes amb què s'ha fet, i el reguitzell de comunicats i desmentits que hi ha hagut, ens fa sospitar que hi ha alguna cosa no gens clara en aquest afer.

També s'ha llegit el comunicat de CEAS-Sàhara en què s'informa de les visites que hi ha hagut en aqeust pont de la Constitució Inmmaculada, on unes vuit-centes persones han compartit, amb els refugiats, un temps amb total normalitat i seguretat. tot subratllant que el propòsit dels segrestadors de fer minvar les ajudes, els contactes, particulars i d'associacions solidàries amb els sahrauís, s'ha demostrat fracassat.
Nomes han aconseguit dur la sotsobra a unes famílies i als seus amics, i a tots nosaltres, sobre la sort dels tres segrestats. Una intranquil·litat qeu no farà minvar el nostre compromís amb el poble sahrauí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada