dijous, 12 de gener del 2012

VOLEM QUE AHINOA, ENRIC I ROSELLA TORNEN A CASA, JA!

El passat 23 d'octubre, Ahinoa, Enric i Rosella, van ser segrestats per uns malfactors, per uns terroristes a sou de l'imperialisme que, ara, no saben què fer amb ells.

Mentre ells estaven segrestats, als nostres pobles han passat moltes coses, molts canvis, fins i tot hem entrat en un any nou. Per a ells, però, la vida s'ha aturat, res no ha canviat, continuen en mans dels seus captors. Sense saber què els deportarà el futur més immediat. Es troben en la terrible situació d'ignorar si el dia que viuen serà l'últim, o n'hi haurà molts més en el seu, ja llarg i inacabable, segrest.

Hui dijous ens hem tornat a concentrar, a la plaça de l'Ajuntament de Gandia, una vintena de persones, per reclamar la seua immediata posada en llibertat.

En la concentració, a través de la qual hem volgut expressar la nostra solidaritat amb els companys segrestats, amb les seues famílies i amb els seus amics, hem denunciat la complicitat dels autoanomenats demòcrates que ploren fàcilment davant la mort d'algun dictador, que fan les mil i una genuflexions -mentre li presenten una ofrena floral- davant de la tomba dels genocides, que soterren els seus principis de democràcia, de llibertat, de drets humans..., sota les tones de fum d'un suposat interés general, que s'apressen a visitar-lo per retre-li la deguda pleitesia...
Una complicitat que evidencia els interessos particulars de tota la rècua de dirigents corruptes que deixen de costat el respecte i la defensa dels drets humans sempre que hi ha algun pessic d'on traure profit.

Mentre dure aquest segrest, des d'ACAPS la Safor, volem denunciar, una vegada més, el segrest de la llibertat que ens fa, a tots, menys lliures, més sotmesos als poders que pretenen controlar les persones.

Mentre els nostres companys, i el poble sahrauí, continuen segrestats per mor de la claudicació als designis imperialistes, oligarques, que volen sotmetre les persones al poder de les mercaderies, als països "democràtics" estarem tan mancats de llibertat com als països sotmesos a dictadures de qualsevol signe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada