dijous, 26 de juliol del 2012

Els Saforauis visiten Xeresa



           Els xiquets sahrauís que passen l'estiu a la Safor han estat rebuts per les autoritats municipals de  Xeresa.
           En primer lloc han visitat l'ajuntament de la localitat, on, s'ha materiliatzart l'acord de col·laboració entre ambdues l'Ajuntament de Xeresa i l'ACAPS. Un acord que possibilitarà la difusió de les activitats i de la problemàtica que afecta al poble sahrauí -la causa de la descolonització inacabada i l'ocupació il·legítima del seu territori a mans del Marroc- en aquesta localitat.


           En acabant de la recepció, els xiquets i les famílies han anat al poliesportiu municipal, on han gaudit d'una sèrie de jocs que se'ls havia preparat.




           Hem d'agrair, també, la col·laboració de tres voluntàries de la Creu Roja e Gandia, que han preparat alguens activitats per als xiquets i han compartit el temps amb nosaltres.

            En acabant d'aquestes activitats, els xiquets han gaudit d'una paella valenciana que els ha permés recuperar forces per a la continuació durant la vesprada.



             També hem de senyalar que, al llarg del dia, l'ACAPS ha mantingut una paradeta informativa, des d'on ha informat als diferents usuaris del poliesportiu de les activitats de l'associació i de la problemàtica que afecta al poble sahrauí.



            




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada